InterCity Youth Conference

Datum:
Locatie: Leuven
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De internationale InterCity Youth Conference strijkt dit najaar neer in Vlaanderen, meer bepaald in Leuven (15 t.e.m. 17 november, OPEK). De afdeling Jeugd, VVJ en de stad Leuven slaan de handen in elkaar om hiervan een prachtige driedaagse te maken met als thema 'stedelijk jeugdwerk'.

We verwachten ongeveer 120 lokale jeugdwerkers uit heel Europa. Omdat het om een conferentie voor een internationaal publiek gaat, is er maar plaats voor tien Vlaamse deelnemers.


Stel je kandidaat!

Je kunt je kandidaat stellen door in te schrijven op de ICY-website en je docx bestandmotivatie voor deelname (24 kB) door te sturen naar jeugdwerkindestad@vlaanderen.be

We maken een selectie op basis van je motivatie, de stad waar je werkt en het soort organisatie waar je werkzaam bent. We kunnen maximaal één medewerker per organisatie selecteren. Voorwaarde voor deelname is dat je een duidelijke band met stedelijk jeugdwerk kunt aantonen. Inschrijven kan tot uiterlijk 4 september. In de week van 11 september laten we je weten of je geselecteerd bent.

pdf bestandICY-conferentie Leuven: info - programma - prijzen deelname (2.41 MB)


Save the date! 17 november: finale traject Jeugdwerk in de Stad

Op vrijdag 17 november nodigen we nog eens honderd extra Vlaamse deelnemers uit op de finale van het traject Jeugdwerk in de Stad. Voor dit Vlaamse luik van de conferentie verwelkomen we graag schepenen, jeugdconsulenten, jeugdraadsleden en jeugdwerkers uit de centrum- en regionale steden.

Wat staat er op het programma? In de voormiddag delen de Vlaamse deelnemers hun expertise met de internationale deelnemers. In de namiddag is er een boeiende discussienamiddag over stedelijk jeugdwerk in Vlaanderen, samen met de Vlaamse minister van Jeugd. Programma en inschrijven.


Jongeren houden van Leuven!